Nidzam Tak Sangka Rangkul Kejuaraan Piala FA - Media Shah Alam Nidzam Tak Sangka Rangkul Kejuaraan Piala FA - Media Shah Alam

728x90 AdSpace

.
Pena Tidak Didendang
10 TERKINI
Ahad, 21 Mei 2017

Nidzam Tak Sangka Rangkul Kejuaraan Piala FA

SHAH ALAM: Mohd Nidzam Adzha Yusoff tidak menyangka dapat meraih kejuaraan Piala FA sebagai jurulatih bersama skuad Lang Merah setelah mengecapi kejayaan sama selaku pemain Perak pada 1990 dan Kedah pada 1996.

Beliau yang kini bertindak selaku Pemangku Ketua jurulatih Kedah menyifatkan kejayaan menundukkan Pahang 3-2 pada aksi final Piala FA di Stadium Shah Alam Sabtu malam, adalah hasil kerja keras pemain skuad Lang Merah.

"Saya tak pernah jangka akan meraih kejuaraan Piala FA sebanyak dua kali selaku pemain dan hari ini (Sabtu) selaku jurulatih.

"Alhamdulillah, apa yang kita rancang sebelum perlawanan menjadi walaupun terdapat beberapa kesilapan yang kita lakukan pada babak kedua perlawanan," katanya pada sidang media selepas perlawanan berkenaan.

Dalam pada itu, Muhd Nidzam Adzha mendedahkan pengurusan Persatuan Bola Sepak Kedah (KFA) berjanji memberi peluang kepadanya untuk terus melatih skuad Lang Merah sehingga penghujung musim ini. - BernamaBerita Terkini

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 ulasan:

    Item Reviewed: Nidzam Tak Sangka Rangkul Kejuaraan Piala FA Rating: 5 Reviewed By: Media Shah Alam