Home » » Apa Macam Beb Boleh Jadi Macam Ni

Apa Macam Beb Boleh Jadi Macam Ni

KRATIE, KEMBOJA - Gambar tangan seorang kanak-kanak perempuan terperosok di celah tayar sebuah motosikal, viral di media sosial.

Dalam kejadian yang berlaku pada 2 April semalam, mangsa yang tidak mempunyai lesen itu dikatakan telah menunggang motosikal milik keluarganya sebelum terlibat dalam kemalangan.

Akibat dari kemalangan itu, sebahagian dari pakaian mangsa ditarik rantai motosikal menyebabkan tangannya terperosok di bahagian tayar belakang motosikal.

Mangsa mengalami calar teruk dari ketiak ke siku dan patah tulang tangannya serta sebahagian rambutnya berbelit pada tayar sebelum cuba diselamatkan oleh orang awam yang menyaksikan kejadian itu.

Terdahulu, beberapa individu mendakwa kejadian itu berlaku di Malaysia, bagaimanapun laman Rasmei News melaporkan kejadian itu berlaku di Kemboja. - The Reporter
Label:
Reaksi:

Catat Ulasan

[blogger]

MKRdezign

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget