Barisan Nasional Shah Alam Lancar Jentera Friends Of BN Selepas Aidilfitri

SHAH ALAM  17 Mei- Majlis santai di Restoran Tupai-Tupai Seksyen 13 bersama 35 jemputan yang hadir telah menambah eratkan persahabat antara dua kaum yang telah lama terjalin (India dan Melayu).

Majlis itu turut dihadari Pengerusi Barasan Nasional Bahagian Datuk Azhari Dato' Shaari,Mantan Ketua Penerangan Pemuda UMNO, Azmir Dato' M.Zin,Ajk MIC ,Deva.

Perjumpaan di majlis itu membincangkan untuk melancarkan jentera Pilihan Raya dengan nama Friends Of BN selepas Aidilfitri tahun iniDalam ucapan ringkas yang disampaikan Pengerusi Barisan Nasional Bahagian Shah Alam,beliau sempat memohon maaf sekiranya beliau pernah melukai perasaan rakan-rakan.

Dalam ucapan itu juga beliau kominted untuk mengembalikan kerusi Shah Alam kepada Barisan Nasional pada Pilihan Raya Umum ke-14.-MEDIA SHAH ALAM


Label:
Reaksi:

Catat Ulasan

[blogger]

MKRdezign

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget